علت درد قوس کف پا و درمان آن

درد کف پا:

درد کف پا ، به دلیل ایجاد التهاب در وسط (یا قسمت میانی) بافت کف پا اتفاق می افتد که مجموعا موجب کشیدگی حدفاصل انگشتان تا پاشنه در کف پا می گردد.
که تشخیص آن توسط فوق تخصص صافی کف پا در کلینیک درد پا انجام می شود.
این محل برای انتقال وزن مناسب از پاشنه به پنجه و انگشتان مورد نیاز است.درد قوس کف پا در افرادی که انواع مشکلات ساختاری مانند کف پای صاف دارند، رایج است. در صافی کف پا بافتهای کف پا به خاطر کاهش قوس کف پا تحت کشش دائم قرار می گیرد و به خاطر این کشیدگی دچار آسیب های میکروسکوپی درد در این ناحیه می شود.
درمان صافی کف پا

درد قوس کف پا یکی از مشکلات شایع در افراد است که می‌تواند به دلیل چندین عامل مختلفی ایجاد شود. این مشکل می‌تواند برای افرادی که فعالیت‌های روزمره‌شان شامل استفاده از پاها می‌شود، بسیار مزاحم و دردناک باشد. در این مقاله، به بررسی علت درد قوس کف پا و روش‌های درمان آن می‌پردازیم.

چه چیزی می تواند باعث علت کف پای صاف شود:

اگر به عضلات، استخوان‌ها، رباط‌ها یا تاندون‌هایی که قوس پای شما را تشکیل می‌دهند آسیب وارد کنید، درد کف پا ممکن است رخ دهد. همچنین ممکن است به دلیل مسائل ساختاری رخ دهد، به خصوص اگر این مسائل ساختاری با موارد زیر تشدید شوند:

  • افزایش وزن
  • سالخورده
  • استعمال مفرط
  • شرایط عصبی
  • استرس فیزیکی
  • صافی کف پا و قوس بلند نمونه هایی از مسائل ساختاری هستند که ممکن است منجر به درد قوس شود.
علت درد کف پا

موارد زیر شرایط رایجی است که می تواند باعث درد قوس کف پا شود:

فاشئیت کف پا:

فاشئیت کف پا شایع ترین علت درد قوس کف پا و یکی از شایع ترین شکایات ارتوپدی گزارش شده است. این ناشی از التهاب، استفاده بیش از حد یا آسیب به فاشیای کف پا است. فاشیای پلانتار رباطی است که جلوی پای شما را به پاشنه پا متصل می کند. اغلب در دونده ها دیده می شود، اما می تواند در افراد غیر دونده نیز رخ دهد.

اگر مبتلا به صافی کف پا هستید، ممکن است درد قوس کف پا قوس پا و پاشنه پا احساس کنید. درد قوس کف پا معمولاً پس از بیدار شدن بدتر می شود و پس از ایستادن طولانی مدت یا فعالیت هایی که روی پاهای خود هستید، دردناک تر می شود.

اگر به طور مکرر درد کف پا را تجربه می کنید، ممکن است نیاز داشته باشید که نوع دیگری از کفش بپوشید یا برای ایجاد راحتی و حمایت بیشتر از پای خود، از کفش های طبی و ارتوپدی مخصوص کف پای صاف استفاده کنید. کشش همچنین می تواند به تسکین درد ناشی از فاشیای کف پا کمک کند.

علت کف پای صاف

اختلال عملکرد تاندون تیبیا خلفی:

که به عنوان صافی کف پای اکتسابی بزرگسالان نیز شناخته می شود، زمانی رخ می دهد که شما آسیب یا التهاب تاندون تیبیال خلفی داشته باشید. تاندون تیبیال خلفی پا داخلی را به ماهیچه ساق پا متصل می کند. اگر تاندون تیبیال خلفی دیگر قادر به حمایت از قوس نباشد، می تواند باعث درد قوس شود.
پرونیشن:

برای توصیف نحوه حرکت پای شما هنگام راه رفتن استفاده می شود. در افرادی که بیش از حد پروونات دارند، ابتدا لبه خارجی پاشنه به زمین برخورد می کند و سپس پا به سمت داخل و روی قوس می غلتد. این باعث صاف شدن بیش از حد پا می شود. با گذشت زمان، پرووناسیون بیش از حد می تواند به عضلات، تاندون ها و رباط ها آسیب برساند و مشکلاتی را ایجاد کند که منجر به درد قوس شود.

اگر بیش از حد پروناسیون دارید، ممکن است این موارد را نیز تجربه کنید:

  • درد زانو، لگن یا کمر
  • میخچه یا پینه
  • انگشت چکشی
  • همچنین ممکن است متوجه ساییدگی اضافی در قسمت داخلی قسمت پایین کفش خود، به ویژه در قسمت داخلی پاشنه و گوی پا شوید.

 

پای کاووس:

پا کاووس وضعیتی است که در آن پا قوس بسیار بالایی دارد. ممکن است یک ناهنجاری ساختاری ارثی باشد یا ممکن است ناشی از شرایط عصبی مانند فلج مغزی، سکته مغزی یا بیماری شارکو ماری توث باشد. درد بیشتر در افراد مبتلا به کاووس پا هنگام راه رفتن یا ایستادن احساس می شود. علائم دیگر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

فوق تخصص صافی کف پا
  • انگشت چکشی
  • پنجه پا
  • پینه ها
  • همچنین ممکن است به دلیل بی ثباتی پا بیشتر مستعد پیچ ​​خوردگی مچ پا باشید.

برای درد کف پا به چه پزشکی مراجعه کنیم؟

درد گاه به گاه قوس معمولاً دلیلی برای نگرانی نیست. در این موارد، ممکن است بتوانید با داروهای خانگی مانند خیس کردن پا، ماساژ یا استراحت، تسکین پیدا کنید.

اگر به طور مکرر درد قوس کف پا را تجربه می کنید، اگر درد با درمان های خانگی بهبود نمی یابد یا بدتر می شود، با فوق تخصص صافی کف پای خود در کلینیک ارتوپدی صحبت کنید. درد قوس پا می تواند به وضعیت جدی تر پا تبدیل شود و حتی ممکن است منجر به آسیب در پشت، زانو و مچ پا شود. اگر دیابت دارید، مراقبت از آسیب یا درد پا بسیار مهم است.

تشخیص علت درد قوس کف پا:

دکتر کف پای صاف سابقه پزشکی شما را ارزیابی می کند و یک معاینه فیزیکی برای تعیین محل درد شما انجام می دهد. آنها احتمالاً از شما می خواهند که در حالی که رباط را فشار می دهید خم شوید و پای خود را نشان دهید. فوق تخصص صافی کف پای شما همچنین به دنبال علائم التهاب مانند قرمزی یا تورم خواهد بود. رفلکس ها، هماهنگی، تعادل و تون عضلانی شما همگی بررسی خواهند شد.

آزمایش تشخیصی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • اشعه ایکس
  • اسکن های ام آر آی
  • سی تی اسکن
  • سونوگرافی
درک زمان و مکان درد قوس کف پا می تواند کلید تشخیص شما باشد.

علت درد قوس کف پا:

درد قوس کف پا می‌تواند به دلیل عوامل مختلفی ایجاد شود. برخی از این عوامل عبارتند از:

 

آسیب به بافت‌های نرم کف پا، مانند پوست، عضلات و رباط‌ها

التهاب و التهاب مفصل قوس کف پا

تغییرات ساختاری در قوس کف پا، مانند پای صاف یا پای مسطح

فشار زیاد بر روی قوس کف پا به دلیل استفاده بیش از حد از پاها

تغییرات در قوس کف پا به دلیل پیری یا بارداری

راه حل های درمانی درد قوس کف پا:

درمان کف پای صاف
  • استفاده از کفش های طبی مناسب، به ویژه هنگام فعالیت ورزشی که وزن بدن به طور مناسب روی پاها توزیع می گردد.
  • محدود کردن استفاده از کفش های پاشنه بلند
  • استفاده از کفی های طبی مناسب برای حفاظت از قوس پاهایتان
  • متناسب نگه داشتن وزن بدن
  • استراحت و کاهش فعالیت‌های زیادی که ممکن است باعث ایجاد درد قوس کف پا شوند
  • استفاده از ضماده‌ها و باندهای پشتیبانی برای کاهش فشار بر روی قوس کف پا
  • استفاده از داروهای ضد التهابی و مسکن در صورت لزوم
  • فیزیوتراپی و درمان‌های فیزیکی مانند ماساژ و الکتروتراپی

 در هر صورت، قبل از انجام هرگونه درمان، بهتر است با پزشک متخصص مشورت کنید تا علت دقیق درد قوس کف پا تشخیص داده شود.



مشاوره آنلاین
درمان به کمک ارایه اطلاعات به بیمار جدید ترین و کم هزینه ترین راه جهت ارتقای سطح سلامت و افزایش کیفیت زندگی افراد است.ما اینجا هستیم تا به شما در شناخت مشکلات و اختلالات اصلی ترین اندام حرکتی بدن به شما خدمات مشاوره کارشناسان مرکز پاپزشکی را ارائه دهیم.

مشاوره با ما

درمان به کمک ارایه اطلاعات به بیمار جدید ترین و کم هزینه ترین راه جهت ارتقای سطح سلامت و افزایش کیفیت زندگی افراد است. در اطلاعات درمانی آگاهی های لازم پیرامون وضعیت فعلی و راه کار های درمان و پیشگیری از بروز مجدد رخداد پاتولوژیک به بیمار آموزش داده شده و خود اوست که نقش محوری را در اصلاح وضعیت خود ایفا می کند.

نظرات و رضایتمندی مراجعین مرکز:

لطفا پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

noskheh.jpg
آدرس مرکز :<br> تهران،خیابان ملاصدرا<br>ابتدای شیرازی شمالی،<br>شماره 154
آدرس مرکز :
تهران،خیابان ملاصدرا
ابتدای شیرازی شمالی،
شماره 154
ساعات کاری مرکز :<br>  8 صبح تا 8 شب <br>
ساعات کاری مرکز :
8 صبح تا 8 شب