فیلتر برای لخته شدن خون:

ترومبوآمبولی وریدی وضعیتی است که در آن لخته های خون در وریدهای عمقی پاها، لگن یا بازوها تشکیل می شوند و به قلب و ریه ها می روند. لخته‌های خونی که در وریدهای عمقی اندام‌های فوقانی و تحتانی و لگن ایجاد می‌شوند و قرار دارند، ترومبوز وریدی عمقی یا ترومبوز وریدی عمقی نامیده می‌شوند. در حالی که ترومبوز وریدی عمقی ها به خودی خود تهدید کننده زندگی نیستند، اما اگر لخته خون به ریه ها برود و به آمبولی ریه تبدیل شود، این وضعیت می تواند کشنده شود و جریان خون طبیعی به ریه ها را قطع کند.

ترومبوز سیاهرگی

فیلترهای لخته‌شدن خون:

فیلترهای لخته‌شدن خون، وسایلی هستند که برای جلوگیری یا کاهش لخته‌های خون در سیستم گردش خون بکار می‌روند. این فیلترها معمولاً در سیستم‌های پزشکی و درمانی برای افرادی که به علت برخی اختلالات سلامتی، مثل فشار خون بالا یا مشکلات قلبی، به خطر افتاده‌اند، استفاده می‌شوند. با توجه به شرایط فردی و تاریخچه پزشکی هر فرد، توسط پزشک معالج تعیین نوع دقیق فیلتر لخته‌شدن خون و مدیریت مناسب آن تجویز میگردد. همچنین، استفاده از فیلترهای لخته‌شدن خون باید تحت نظر و نظارت پزشک باشد.

بیمارانی که ممکن است فیلترهای ورید اجوف تحتانی برای آنها تجویز شود:

عود ترومبوآمبولی وریدی ، علیرغم درمان با داروهای رقیق کننده خون به دلیل خونریزی، جراحی اخیر یا ضربه یا سایر واکنش های نامطلوب به رقیق کننده های خون، نمی توانید داروهای رقیق کننده خون را مصرف کنید یا آنها را تحمل کنید.

فیلتر ای وی سی چیست؟

فیلتر ای وی سی یک دستگاه فلزی کوچک است که برای جلوگیری از انتقال لخته های خون به ریه ها طراحی شده است. فیلتر در ورید اجوف تحتانی (ورید بزرگی که خون را به قلب بازمی‌گرداند) معمولاً درست در زیر کلیه‌ها با استفاده از یک دستگاه راه‌اندازی نوع کاتتر قرار می‌گیرد.

این روش توسط رادیولوژیست مداخله ای، متخصص قلب و عروق یا جراح عروق انجام می شود. شما در طول عمل بیدار خواهید بود، اما ممکن است دارویی برای کمک به آرامش شما تجویز شود. یک بی حس کننده موضعی برای بی حس کردن محل قرار دادن استفاده می شود. شما در تمام مراحل تحت نظر خواهید بود.یک کاتتر از طریق یک برش کوچک در کشاله ران یا گردن شما وارد یک ورید بزرگ می شود. پزشک از کاتتر استفاده می‌کند تا فیلتر را در جای خود در ورید اجوف تحتانی تحت هدایت اشعه ایکس هدایت کند. ورید اجوف قبل از استقرار فیلتر تصویربرداری و اندازه گیری می شود. کاتتر برداشته می شود و یک باند کوچک روی محل قرار داده می شود.

اگر عمل شما با استفاده از کشاله ران انجام شده باشد، فعالیت شما برای مدت کوتاهی محدود خواهد شد.

دو نوع کلی از فیلترهای ای وی سی وجود دارد ، دائمی و به صورت اختیاری قابل بازیابی. پزشک شما ممکن است بسته به عوامل خطر خاص، مدت زمانی که در معرض خطر لخته شدن خون هستید و توانایی مصرف داروهای رقیق کننده خون، از یک فیلتر قابل بازیابی استفاده کند. قرار دادن فیلتر ای وی سی از تشکیل لخته های خون جدید جلوگیری نمی کند. همچنین ممکن است برای شما داروهای رقیق کننده خون برای جلوگیری از لخته شدن خون در آینده تجویز شود.

چه زمانی فیلتر ای وی سی باید برداشته شود؟

توصیه می شود زمانی که پزشک احساس می کند که محافظت در برابر ترومبوز وریدی عمقی یا ترومبوآمبولی وریدی  که ارائه می دهد دیگر ضروری نیست و حذف فیلتر بی خطر است، فیلتر قابل بازیابی برداشته شود.

فیلتر چگونه حذف می شود؟

فیلتر ای وی سی از طریق فرآیندی مشابه با روشی که در آن قرار داده شده است حذف می شود. رنگ اشعه ایکس (کنتراست) در اطراف فیلتر تزریق می شود تا اطمینان حاصل شود که ناحیه زیر فیلتر عاری از لخته شدن خون است و برداشتن آن بی خطر است. یک تله مبتنی بر کاتتر برای درگیر کردن قلاب در انتهای فیلتر استفاده می شود و سپس فیلتر توسط یک غلاف جداکننده پوشانده شده و از بدن شما خارج می شود.

کلینیک بازیابی فیلتر ای وی سی:

کلینیک فیلتر ای وی سی کلیولند به مراقبت از بیمارانی اختصاص دارد که دارای فیلترهای ای وی سی بالقوه قابل بازیابی هستند. تیم ما متشکل از متخصصان پزشکی عروق و رادیولوژی مداخله ای وضعیت شما را به دقت ارزیابی می کنند و به تصمیم گیری در مورد اینکه آیا فیلتر کاشته شده باید برداشته شود یا خیر، کمک خواهند کرد. علاوه بر این، اختلالات زمینه ای لخته شدن خون به دقت بررسی می شود. پیگیری منظم در کلینیک فیلتر ای وی سی به تیم پزشکان مجرب ما این امکان را می دهد که به محض ایمن شدن فیلتر شما را حذف کنند.

این فیلترها به دو صورت کار می‌کنند:

جذب مکانیکی لخته‌ها: این نوع فیلترها، فیلترهایی هستند که دارای یک ساختار شبکه‌ای یا سوراخ‌های کوچک هستند که اجازه ورود خون را دارند، اما لخته‌های خونی را جذب می‌کنند و از انتقال آنها به سایر اعضای بدن جلوگیری می‌کنند.
جذب مواد شیمیایی: برخی از فیلترها دارای سطحی هستند که مواد شیمیایی خاصی را جذب می‌کنند که لخته‌های خونی را جذب کرده و از انتقال آنها جلوگیری می‌کنند.

استفاده از فیلترهای خون ممکن است در موارد زیر مورد نیاز باشد:

 بیمارانی که از مشکلات لخته‌ای خونی مانند ترومبوز (لخته‌های خونی غیر عادی در رگ‌ها) رنج می‌برند.
 بیمارانی که در معرض خطر بالقوه لخته‌های خونی هستند، مانند افرادی که به تازگی عمل جراحی داشته اند و باید برای مدت طولانی استراحت کنند.
 بیمارانی که از بیماری‌هایی مانند سرطان یا عفونت‌های خونی رنج می‌برند که ممکن است باعث تشکیل لخته‌های خونی شوند. تصمیم در مورد استفاده از فیلترهای خون و نوع مناسب آن برای هر بیمار، بسته به شرایط پزشکی و وضعیت بالینی بیمار، توسط پزشک مربوطه گرفته می‌شود.

 

متخصصان و جراحان انستیتوی قلب و عروق :

انتخاب پزشک برای درمان بیماری عروقی بستگی به محل تشخیص و درمان شما دارد. بخش‌ها و بخش‌های موسسه قلب و عروق زیر بیماران مبتلا به انواع بیماری‌های عروقی، از جمله اختلالات لخته شدن خون را درمان می‌کنند:

بخش پزشکی عروقی: برای ارزیابی، مدیریت پزشکی یا روش های مداخله ای برای درمان بیماری های عروقی. علاوه بر این، آزمایشگاه غیر تهاجمی شامل تجهیزات تصویربرداری کامپیوتری پیشرفته برای کمک به تشخیص بیماری عروقی، بدون ایجاد ناراحتی اضافی برای بیمار است. با قرار ملاقات های پزشکی عروقی، 02143682 تماس بگیرید یا به صورت آنلاین وقت ملاقات درخواست کنید.

انستیتو قلب و عروق همچنین دارای مراکز و کلینیک های تخصصی برای درمان گروه های خاصی از بیماران است:

  • مرکز آئورت
  • مرکز ترومبوز
  • کلینیک زخم اندام تحتانی
  • کلینیک دیسپلازی فیبروماسکولار
  • کلینیک تشریح خودبخودی عروق کرونر
مشاوره آنلاین
درمان به کمک ارایه اطلاعات به بیمار جدید ترین و کم هزینه ترین راه جهت ارتقای سطح سلامت و افزایش کیفیت زندگی افراد است.ما اینجا هستیم تا به شما در شناخت مشکلات و اختلالات اصلی ترین اندام حرکتی بدن به شما خدمات مشاوره کارشناسان مرکز پاپزشکی را ارائه دهیم.

مشاوره با ما

درمان به کمک ارایه اطلاعات به بیمار جدید ترین و کم هزینه ترین راه جهت ارتقای سطح سلامت و افزایش کیفیت زندگی افراد است. در اطلاعات درمانی آگاهی های لازم پیرامون وضعیت فعلی و راه کار های درمان و پیشگیری از بروز مجدد رخداد پاتولوژیک به بیمار آموزش داده شده و خود اوست که نقش محوری را در اصلاح وضعیت خود ایفا می کند.

لطفا پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

noskheh.jpg
آدرس مرکز :<br> تهران،خیابان ملاصدرا<br>ابتدای شیرازی شمالی،<br>شماره 154
آدرس مرکز :
تهران،خیابان ملاصدرا
ابتدای شیرازی شمالی،
شماره 154
ساعات کاری مرکز :<br>  8 صبح تا 8 شب <br>
ساعات کاری مرکز :
8 صبح تا 8 شب