

کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب نسخه توسط بهترین فوق تخصص مغز و اعصاب در تهران با دانش کافی درباره آناتومی و فیزیولوژی و چگونگی کارکرد سیستم عصبی و ارتباطات پیچیده آنها قادر به لوکالیزه کردن محل درگیری و نوع اختلال کارکرد و در نتیجه تشخیص نوع بیماری سیستم عصبی می باشد و در این مسیر از معاینه دقیق مغز و اعصاب و در صورت نیاز روشهای پارا کلینیک مثل تصویر برداری مغز شامل ام آر آی، سی تی اسکن مغز، سونوگرافی داپلر عروق مغز و کاروتید و نوار مغز و نوار عصب و عضله استفاده می کند. و نهایتا با تشخیص صحیح نوع بیماری مغز و اعصاب درمان مناسب را انجام می دهد.
سوالی که برای بسیاری از بیماران بوجود می آید زمان مراجعه به متخصص مغز و اعصاب است، در پاسخ به این سوال باید گفت بیمار بلافاصله بعد از بروز بیماریهای مغز و اعصاب باید به پزشک نورولوژیست مراجعه کند، چراکه اغلب بیماری های مغز و اعصاب پیشرونده هستند و با مراجعه به موقع به پزشک متخصص مغز و اعصاب پس از تشخیص بیماری از پیشرفت آن جلوگیری شده و مراحل درمان آغاز می شود. بعد از اولین مراجعه، نورولوژیست درمان را شروع می کند و بیمار تحت نظر متخصص مغز و اعصاب خواهد ماند و در صورت مراجعه مجدد، دکتر مغز و اعصاب به شما می گوید که مراجعه بعدی کی باشد.بیمار با مراجعات منظم تا درمان کامل به دکتر مغز و اعصاب مراجعه می کند.
کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب درمان غیر جراحی بیماریهای مغز و اعصاب و توسط بهترین فوق تخصص مغز و اعصاب در تهران و عضلات و اختلالاتی از جمله سردرد و سرگیجه، فراموشی و اختلالات حافظه، تشنج و اختلالات سطح هوشیاری(غش کردن) ، گزگز مور مور دستها و پاها، کمر درد، فلج و ضعف دست ها و پاها، افت و یا اختلال در سطح هوشیاری ، لرزش بدن (رعشه) یا کندی حرکات، اختلالات خواب و بیماریهای مغز و اعصاب : مانند سکته مغزی، ام اس، صرع، دمانس و آلزایمر، مننژیت، نوروپاتی، میوپاتی، پارکینسون می پردازد و در صورت نیاز به جراحی در موارد خاص شمارا به جراح ارجاع می دهند.
توضیح ضروری این است که نورولوژیست جراحی مغز انجام نمی دهد و اگر موردی نیاز به جراحی مغز و اعصاب پیدا کند مثل تومورهای مغزی، صدمات ناشی از ترومشا و تصادفات و آسیب ستون فقرات که نیاز به جراحی دارند توسط متخصص مغز و اعصاب به همکار جراح مغز و اعصاب ارجاع داده می شوند و چنانچه بیمار نیاز به بررسی رفتاری و هیجانی داشته باشد یا دچار اختلالات روانی باشد به روانپزشک (متخصص مغز و اعصاب) ارجاع داده می شود.
سردرد می تواند نشانه چه چیزی باشد؟
سردرد ثانویه معمولاً نشانه یک آسیب یا یک بیماری زمینه ای است. به عنوان مثال، سردردهای سینوسی به دلیل افزایش فشار یا عفونت در سینوس ها، سردرد ثانویه محسوب می شود.
میگرن:
میگرن دومین نوع شایع سردرد اولیه است. علائم میگرن عبارتند از:
افراد باید برای سردردهای تازه شروع شده به متخصص سردرد در تهران مراجعه کنند. یا اگر سردرد با تب، سفتی گردن، ضعف، تغییر در حس در یک طرف بدن، تغییر در بینایی، استفراغ، یا تغییر در رفتاری که ممکن است ناشی از بیماری باشد.
چه چیزی باعث سردرد و میگرن می شود؟
محرک های رایج سردرد تنشی یا میگرن عبارتند از:
تزریق بوتاکس برای استفاده های درمانی و میگرن:
اگر تشخیص دادهاید که میگرن دارید و اغلب دچار سردردهای میگرنی میشوید، باید به متخصص میگرن تهران مراجعه کنید. مصرف بوتاکس که مصرفش در سال 2010 برای بزرگسالانی که میگرن مزمن دارند تأیید شده است استفاده کنید. بوتاکس یک نوروتوکسین است یعنی سمی است که توسط باکتریهایی به نام کلستریدیوم بوتولینوم ساخته میشود. اگر غذای فاسدی را بخورید که حاوی این سم باشد، میتواند واکنش کشندهای به نام بوتولیسم ایجاد کند! زیرا سیگنالهای عصبی بدن را مسدود کرده و ماهیچه را فلج مینماید. حدود 10 سال پیش دکتر فوق تخصص میگرن دریافتند که تزریق بوتاکس میتواند به افرادی که دچار تیک و اسپاسم (به دلیل بیماری عصبی مانند فلج مغزی) و سردردهای میگرنی هستند کمک کند. افرادی که سردردهای میگرنی داشتند، بعد از درمان با تزریق بوتاکس به متخصص میگرن خود گفتند که سردردهایشان بهتر شده است بنابراین پزشکان و متخصصان به مرور شروع به مطالعه تزریق بوتاکس به عنوان راه حلی برای درمان سردردهای میگرنی کردند.
چه علائمی از سردرد نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارد؟
سردردی که با علائم عصبی مانند:
اگر شما یا فرزندتان هر یک از این علائم را دارید جهت رزرو وقت با شماره02143682 تماس بگیرید.